Om Rickard och
Grön Bemanning

Jag som är grundare till Grön Bemanning har alltid haft ett stort intresse för djur, natur, en längtan till ett liv på landet och en strävan efter att leva så giftfritt och ekologiskt som möjligt.

Jag är utbildad trädgårdsingenjör vid SLU Alnarp, pappa till två döttrar, make till min fru och ägare till 25 höns. Jag är också en händig hemmafixare, vilket behövs när man bor i ett hus på landet. Hos mig finns ett intresse för det genuina och en önskan om ett enkelt liv utan kemikalier och gifter. I vår familj drömmer vi om att odla vår mat själva, vi lagar mat från grunden, bakar bröd och kokar sylt. När vi hinner förstås.

Med Grön Bemanning Sverige kombineras intresset för ekologisk odling och växtskydd med mångårig erfarenhet av trädgårdsarbete, kunskap om odling, samt noggrannhet och personlig service.

Jag är i mitt rätta element när jag får vara i naturen, bidra till att skapa balans och hjälpa andra. Som egenföretagare tycker jag om att jag får styra över innehållet i mitt arbete, utvecklas i mitt företagande samt bejaka mina idéer och min sociala sida.

Kontaktformulär
Profilbild på Rickard